وبلاگ

آخرین اخبار ما

image

رئیس جمهور چین: بلاک چین بخشی از انقلاب نوین فناوری است

رئیس جمهور چین: بلاک چین بخشی از انقلاب نوین فناوری است

 
 
 

بر شالوده گزارش رویترز , از سال ۲۰۱۷ به‌این سو , تبهکاران حدود ۱/۲ میلیارد دلار بیت کوین و بقیه گونه های ارزهای دیجیتال را به سرقت برده‌اند . ارتقا محبوبیت ارزهای دیجیتال و هم عرضه بیش تر از ۱۵۰۰ توکن دیجیتال را می‌توان از عمده‌ترین عارضه ها بزرگ بودن این رقم دانست .
 
این آمار مبتنی بر مطالعه انجام شده بوسیله یک گروه پژوهشی غیرانتفاعی موسوم به APWG به دست آمده است . گفتنی است در‌این مطالعه , سرقت‌های گزارش شده و هم سرقت‌های گزارش‌نشده ملاک قرار گرفته است .
 
دیو جیوانز ( Dave Jevans ) که رئیس گروه APWG و هم یک کمپانی امنیتی در حوزه ارزهای دیجیتال است در مصاحبه‌ای به رویترز اذعان کرد : «ارزهای دیجیتال مشکلاتی مانند فعالیت‌های تبهکارانه و قاچاق موادمخدر و پولشویی را هم به همراه دارااست . البته یکی‌از مشکلات دیگر مرتبط با به‌این حوزه , سرقت ارزهای دیجیتال به وسیله تبهکاران است . »
 
آقای جیوان میگوید از مجموع ۱/۲ میلیارد دلار ارز دیجیتال سرقت شده , تنها حدود ۲۰ درصد از آن‌ها بازپس گرفته شده‌اند . وی یک کدام از عارضه ها این رقم درصد تحت را کم‌کاری سازمانهای اجرای ضابطه در قبال این گونه از تبهکاران می داند . وی همینطور بر این اعتقادوباور است که ضوابط تازه همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا تاثیری منفی بر این فرآیند داراست .
رئیس جمهور چین: بلاک چین بخشی از انقلاب نوین فناوری است
آقای جیوان در توضیح این مسائل میگوید : «مقررات همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا پیامدهایی منفی برای امنیت وب داشته و به شکلی ناآگاهانه به تبهکاران سایبری امداد می نماید . محدودیت نو در دسترسی به داده ها با اهمیت منجر می گردد پروسه پژوهش ها در حوزه جریام سایبری , سرقت ارزهای دیجیتال و بقیه اشکال بزه درین حوزه به کندی پیش برود . »
 
ضوابط همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا که در سال ۲۰۱۶ با انگیزه ساده‌سازی و ثبت ضوابط برای شرکت‌ها به خواسته حفاظت از داده‌های خویش و بازگرداندن در دست گرفتن داده ها شخصی به شهروندان و ساکنان اتحادیه اروپا ثبت شد .
 
ضوابط همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا به‌این معناست که بیشتر داده ها مرتبط با دامنه‌ّها در WHOIS ( که داده ها دارای دامنه را دربرگیرنده می‌گردد ) از ۲۵ ماه می دیگر نشر نمی‌یابد . گفتنی است داده‌های WHOIS یکی‌از بنیادی‌ترین منابعی است که مقامات قانونی و رسمی برای بررسی جریمه‌ها سایبری از آن به کارگیری میکنند .
 
آقای جیوان میگوید که WHOIS یکی‌از ابزارهایی است که میتواند به بازگرداندن ارزهای دیجیتال سرقت شده و هم شناسایی اشخاص خلاف کار یاری دهد . وی در توضیح پیامدهای این ضابطه میگوید : «به خاطر این ضابطه خوا‌هیم روءیت کرد که خیر فقط ابزار اروپا برای همگی ما در جهت ظلمت می رود , بلکه تبهکاران سایبری هم به اروپا جاری میگردند , چون با حضور در اروپا میتوانند به سراسر دنیا دسترسی داشته باشند و هیچ راهی برای کسب داده ها از آن‌ها وجود نخواهد داشت . »